Gender, Sexuality and Caribbean Diversity – Prof. Rhoda Reddock

RhodaProf. Rhoda Reddock van de University of the West Indies heeft op 20 april 2018 op de Anton de Kom Universiteit een thema toespraak ‘Gender, Sexuality and Caribbean Diversity’ gehouden. Zij was hiertoe uitgenodigd voor de evaluatie workshop van de gezamenlijke online cursus ‘Gender and Sexuality’ van het Institute for Women, Gender and Development Studies (IWGDS) en de University of Guyana. In haar toespraak staat zij stil bij de mate van homofobie in onze regio. Zij benadrukt de verantwoordelijkheid die wij als wetenschappers, activisten en burgers hebben om er voor te zorgen dat homoseksuelen niet worden uitgesloten en dat hun mensenrechten worden gerespecteerd.

GenderSexualityandCaribbeanDiversity(Suriname)[25903]

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s