OPROEP: MELD KINDERMISHANDELING EN HUISELIJK GEWELD

De goede maatregelen die zijn getroffen om de opmars van het coronavirus te vertragen, hebben een negatieve impact op zij die kwetsbaar zijn voor huiselijk geweld. Scholieren en vele moeders/ verzorgers die nu noodgedwongen thuisblijven zijn wereldwijd in toenemende mate het slachtoffer van huiselijk geweld. Ons land is zeker geen uitzondering. Alle eerstelijnsdiensten zoals de politie, de spoedeisende hulp, de geestelijke leiders en de ngo’s die hulpverlenen moeten nu extra alert zijn en via de media voorlichting geven en kenbaar maken dat zij bereikbaar zijn en blijven. Ook radiostation NIO besteedt aandacht aan de bescherming van kinderen en huiselijk geweld. Zo heeft dit station Women’s Rights Centre benaderd haar standpunt kenbaar te maken.

BEL 115 OF 123!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s