King K strafbaar en onttroond

Jrg 11 no 9 december 2014

 

66 dbsuriname comBarbaars is het dat in onze democratische rechtstaat een homonegatieve artiest die openlijk via zijn clip een oproep doet om homo’s een kogel door het lijf te jagen, nog vrij rondloopt. Even onbeschaafd als Koyeba zijn de jeugd parlementariërs Diego Vrede en Otnil Babel die fanatiek meedoen met de “king”. Zij hebben zichzelf onttroond c.q. een brevet van ongeschiktheid opgeplakt. Hun uitleg over de strekking van de tekst lappen wij aan onze laars. Houd de eer aan jezelf en verlaat het podium of drai anu pari boto. Ga door het stof en biedt publiekelijk je excuses aan. Zorg ervoor dat “Bullet gi den batie man” van de aardbodem verdwijnt en laat homoseksuelen met rust. Ons land heeft niets aan artiesten en jeugd parlementariërs die mensenrechten schenden en oproepen tot moord. Toen de legendarische Papa Touwtjie tijdens zijn optredens de politie onheus bejegende was het korps er als de kippen bij om hem in de boeien te slaan. Beleidsmakers, Openbaar Ministerie en Korps Politie Suriname doe uw werk en zet zij die openlijk oproepen tot moord op homoseksuelen achter slot en grendel want zij vormen een gevaar voor de samenleving. Vandaag homoseksuelen, morgen Marrons, overmorgen mensen met een beperking. Stelt u eens voor dat het “Bullet gi den minister” was, of “Bullet gi a president”, zou men dan ook lijdelijk toezien dat onrecht zegeviert. Recht voor één, recht voor allen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s